Sunday, 17 July 2011

My siblings (",)

 Hey , Assalamualaikum ,
My full name is Nor Ruwaida Bt.Irfan .I am fourteen years old .I was born on 7th January 1997 at Hospital Tawau , Sabah .Now , I am studying at Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Syed Ahmad , Kuala Nerang .Hah , nieh baru nak bukak story .Aku nie baru jaa stay Kedah , tapy baru kaa ?Dalam setahun jee , HAHA . Tapi intresting tau jelajah negeri orang .Diam diam cek dah boleh logat Kedah tau , loghat Pedu pon boleh jugak tau , jngan pandang Orang KL xreti nak ckap Kedah nahh .Laen lah kalau Orang Kedah blagak nak ckap KL , tu memang dah GEDIK ATAU MEQELA  laa :).I have 4 siblings .First nama dya Farhana , orang panggil dya gendut , HAHA , xlah , orng panggil dya Ana .Orang kata dya kembar aku , HAH ?xkan kot ?MEMANG XLAH , mana lah sama muka kami , klau hampa nk bezakan aku dngan kakak aku nie , senang jaa , yang adik tu lawa bnyak , yg kakak dya tuu lawa cikit , HAHAHA , xlah , I'm just kidding .Dya satu skolah dngan aku , tapi klau terserempak kakak aku nie kat skolah je , masing2 buat xtahu , HAHA , yg second pulak aku lahh , orang panggil 'Angah' , Third , Hazirah , dya nie darjah 6 ,dya nie lah yg pling tembam klau nk bnding dngan bapak aku nie , maklum lah ,usya perut lahh kan . Ngeh , ngeh :D Hah yg nie yg last , ada jugak hero .Nama dya Uzair Bin Irfan , sempoi kan nama dya .HAHA , budak nie paling manja kat umah , sama dngn Si Tembam tuu , mintak apa jaa , CONFORM laa dpat , tapi aku mintak , dpat jugak , DING DONG .Hmm , smpai sinih jee kot nak crita , nak update berlungguk lagi tuu , HAHA .Okay , byebye , Semoga terhibur ^_^

No comments:

Post a Comment