Saturday, 17 September 2011

Merdeka 3X

Hari Khamis , 15 September 2011 , skolah Dato Syed Ahmad m'nyambut hari kemerdekaan .
Hari tu wajib dtang tau , kalau tak , kena ***** , HAHA .
Firstly , baca Yassin kat surau , then dpat announce kena pergi berkumpul kat perhimpunan laamaaa .
Dah lah panas terik , aduihhh .Hbis lah muka aku nie :D
After kumpul kat perhimpunan lama tuu , kena bergerak p kat Dewan pulak , jalan lah kami p sana ..
Masuk-2 dewan , tetiba ada sorang Tok Wan yg berpakaiaan hitam .
Nama dia Tok Wan Ibrahim :) , dia stay kat Tolak .
Dia tuu hidup before merdeka , means dia tau lah peperangan before merdeka nie .
Dia story lah kat kami semua , nak tau tak ,
Yang pling best nya , dia ckap sepatah pun , kami xpaham /xjelas sngat , maklum lah 'warga emas'..
HAHA , lepas penat dngar dia ceramah tu , tepat pkul 3.50 , kami rest .
Lps rehat pulak kena tngok clip video P,Ramlee , tajuk Sarjan Hassan .
So boringgggg , masa yg ditunggu-2 kami pun bergambar lah dngan geng-2 yg lain .
THE END :P

 
 BFF :)



nak balik dahhh :(

No comments:

Post a Comment