Wednesday, 27 July 2011

Grrr {^_^}

Hmmm , salam ...
Lama x blogging kan ?
Sorry guys , serious xdak semangat nak blogging , xlah kenapa ?
Ada sorang mamat nie , aku pernah couple dngan dya before this , pastu dya slalu text aku .
Aku ade lah jugak rasa syg or take care psl dya , but ....
Tah laaa , ramai lah pulak prmpuan 'tackle' dya ,adusss ,
Jealous sssay (!)
Kat FB pulak , ada lah sorang prmpuan rajin wall dngan dya ,
Hey prmpuan , kau nak dya  kaa ?xpalahh , kau nak , AMIKKK (!)
HAHA , sikit pun aku xrugi kan ,lgpun kau dah xdak apa2 hubungan dngan aku ,
Kau xdak lah hot sngat , HAHA .
Hahh . sorang lagi minah niee , rajin dok gedik paria dya ngan jantan tuu , xcukup umur lagi dah garit dngan jantan tuu , kat skolah dok buad gelaba boleh , cabut taik lalat sat gi , haaa , padan muka , HAHA :)
Dah lahh , xnak waste time ckap pasal pmpuan tuuu kn , sikit pun xfaedah , k ?
Byebye .

No comments:

Post a Comment