Wednesday, 27 July 2011

RAMADHAN is coming

Tip tap , tip tap jee , dah nak masuk bulan Ogos , MERDEKA (!)MERDEKA(!)MERDEKA(!)
First , merdeka , second , puasa , third , raya lah apa lagi ,HAHA .
Hampa puasa penuh ka ?Kalau prempuan jngan dok tanya laa , msty lah xpenuh ,
Sebab ....Lu pikir lah sendiri ...
Aduyai , rasa mcm xmau puasa pun ada ,
HAHA , naseb bek lah balik skolah pkul 5.30 , klau dak , mampuih ,
Tau dakk , kami dah lama sngat cari Otak-Otak ?
Hampa tau kan ?Kat kl tuu senang jee nak cari , kat sini susah nak cari .
Tahun lepas cari-cari xdak pun , rasa mengidam pun ada :)
Satu lagi kami lapaq mkan Spaggeti Mak Lang kami buat , sedap bak hang ,ssrrrr .
Kalau kluarga kami , puasa kadang2 ajak atuk mai bukak posa kat rumah , kadang2 malas nak masak bukak posa kat lua jaa , senang kan ?HAHA .
Raya nie hampa raya kat mana ?Kami kat sini jaa :'(
Sebab adik kami yg tetembam tuu , EXAM UPSR , kacau line ohh .
tapi tolak ansur laa nohh , xpun kami balek kampung kat Yan atau kat Langgar .
Eh , ehh , silap topic pulak , nak crita pasal RAMADHAN , ter cer cita pasal RAYA pulak , HAHA .
Okay lahh , xdak idea dah nak ckap , HAHA .
Byebye , ILOVEYOU :-*

No comments:

Post a Comment