Thursday, 4 August 2011

Before and now :'(

You looked so different now , friend . Serious xsangka yg hang jumpa budak tuu kau dah start lupakan aku .
Even hang couple dngan dya pun , ada hang gtau aku ?Yelaa , aku nie kan xpenting , I know who I am :(
Dah jarang lepak dngan aku , ajak p mna2 pun , hang jwab hang 'MALAS' .Padahal hang dok sibuk mcj dngan budak tuu kan .Pastu skrng dah suka marah2 , What wrong ?Mcj aku pun jarang dah skrng , lebih rapat dngan kawan hang yg sorang tuu kan ,Sebenarnya aku pun xfham , apa sebab hang boleh fallen in love dngan dya ?Dya tuu nak amik kesempatan jaa dngan hang , nak permainkan hang jaa , xkan tetiba dya boleh nak trus kat hang jaa kan ?Aku nak tegur hang , tapi aku takot kita PUTUS KAWAN .Dya tuu playboy , Klau dya suka hang skali pun , aku nak dia buktikan kat aku , apa sbb dya suka kat hang ?Boleh ?Hmmm .Klau hang nak tau dya tiap2 hari dok balik skolah , dok usya budak Form 1tuu ja , jadi apa buktinya kata dya setia kat hang ?Tlong lah kawan , Open Your Eyes (!)Jngan kita prempuan lemah , lelaki boleh buat apa sahaja dya nak .Aku terpaksa luahkan perasaan xpuas hati aku nie kat sini , sbb aku takot kita ptus kawan ,aku mintak maaf yaa , aku syg kat hang , tuu yg aku xmau orng permainkan kau , yg sedih nanti sapa ?Hang jugak .Memmang lah sronok , tapi ada had dia ,Skrng nie aku hilang kawan yg aku rpat dulu , mkan sma2 dulu , p mana pun sama2 , barang kita yg sama pun ... Semua dah hilang skrng .
Aku berharap sngat hang sedar , dya bkan baik untk hang , memang lah aku xdak HAK nak hlang hang , tapi aku dah ada pengalaman mcam mana lellaki permainkan kita , SAKIT HATI tau dak (!)
Hmm , xpalah kawan ,Bye :(
Susah senang , kita bersama .

1 comment:

  1. weyhhh !aku xsukaa lhaa bdak uhh ..daa daa ..kkitaa kn kwn ..aku xkesahh da psl dyaa .. :)
    mmpus dya lhaa nk pi mana unnn .. :)

    ReplyDelete