Wednesday, 20 July 2011

Nur Aina Azleen Bt .Azizan

Tau tak nama sapa kat atas tuhh ?Agak2 sapa ?HAHA , tuh Aina laa , she is my close friend , best friend , lovely friend , semua lah ada kat dya :) , She is kind , can understand me and some time make me cry or jealous with other friend , HAHA , ade jugak tau jelalous nie , ingat pakwe ngn makwe je kaa , hahh .Aina nie stay kat Kampung Baru , dya anak 3 dripada 4 adik- bradik. Family dya panggil dya , 'adek' kat rumah , HAHA , manja kan ?Her birthday 24 July 1997 ,
Aina nie nmpak jaa mcam pendiam , padahal galak hampa tau , HAHA ,diam-diam dya ada jugak secret admired .Kami start rapat drpada Form 1 .Aku harap kami boleh stay be as BEST FRIEND FOREVER (BFF) , susah senang kami bersama , I want you know that I always love and take care about you Aina  ,
Hmm  , sampai sini jelah kod nak hbaq , byebye <3
Semoga hari esok , lebih baik dripada hari semalam .

1 comment: